Julkaistu 15.6.2022

Myyntiassistentti Anna on liittynyt Gispon tiimiin!

Kesäkuun alussa Gispon joukkoon on liittynyt mukaan Anna Saarinen. Opintojen myötä Anna on innostunut paikkatietoanalyysin menetelmistä ja pääsee kesäharjoittelun muodossa avustamaan myös myynnissä ja markkinoinnissa.

Kuka olet?

Olen Espoosta kotoisin ja täällä edelleen opiskeleva syksyllä kolmannen vuoden aloittava energia- ja ympäristötekniikan kandiopiskelija. Kandin jälkeen aion jatkaa geoinformatiikan maisteriopinnoissa, sillä erilaiset paikkatiedonkeruumenetelmät sekä data-analyysi kiinnostavat minua erityisen paljon.

Mistä pidät?

Vapaa-ajalla viihdyn hyvin virkistävillä kävelyillä ja toisaalta myös kirjallisuuden sekä musiikin parissa. Instrumenttitaustaa löytyy, joten oli musiikki sitten soittamisen tai kuuntelun muodossa, saa se minut aina hyvälle tuulelle. Lisäksi nautin ruuanlaitosta ja eri ruokakulttuureihin syventymisestä.

Mikä paikkatietoalassa kiehtoo ja miksi juuri Gispo?

Alun perin innostuin GIS-ohjelmistojen käytöstä, jonka myötä ajauduin luonnollisesti myös paikkatiedon pariin. Erityisesti minua kiinnostaakin paikkatiedon analysointi ja sen visualisoinnin mahdollisuudet. Paikkatietoala tuntuu antavan myös joka päivä jotain uutta ja mielenkiintoista pohdittavaa. Siispä tieto ei lopu ja tekemistä riittää!

Koen avoimen datan ja lähdekoodin tärkeänä ja kiehtovana, joten Gispo kohtaa ajatusmaailmani tässä kohtaa täydellisesti. Uskon juuri täällä työn merkityksellisyyden pääsevän huippuunsa. Lisäksi Gispo on se paikka, jossa pääsen haastamaan itseäni, oppimaan paljon uutta ja työskentelemään upeiden ihmisten kanssa.

Mikä on supervoimasi?

Avoimuus! Oli kyse sitten ihmisistä tai kokemuksista, se  on minulle loistava tapa saada tilanteista kaikki irti.

Profiilikuva

Anna Saarinen

Anna on geoinformatiikan maisterivaiheen opiskelija, jota kiinnostaa erityisesti paikkatietoanalyysi ja siihen liittyvä datan visualisointi. Vapaa-ajalla Anna viihtyy musiikin, kirjallisuuden, ruuanlaiton sekä ulkoilun parissa.